22.9.18

Με 3 δρομείς ο Α.Ο. Φιλιατρών στο «6ο Ζεύξη Run» στην Πάτρα

Με απόλυτη επιτυχία διοργανώθηκε την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018 στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου Πατρών ο 6ος Διεθνής Λαϊκός Αγώνας Δρόμου «Ζεύξη Run», την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2018, που ήταν αφιερωμένος στην Πατρινή πρωταθλήτρια και κορυφαία Ελληνίδα μαραθωνοδρόμο, Μαρία Πολύζου.

Τον αγώνα διοργάνωσε ο Σύλλογος Μαζικού Αθλητισμού «Η Ζεύξη», μαζί με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τον Δήμο Πατρέων, την Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου «Χαρίλαος Τρικούπης» και τον Δικηγορικό Σύλλογο Πατρών.

Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 1000 δείχνοντας την ανοδική πορεία της διοργάνωσης και την αγάπη της περιοχής στην Μαρία Πολύζου.

Το παρών στον αγώνα των 10 χιλιομέτρων έδωσαν και τρία μέλη του Αθλητικού Ομίλου Φιλιατρών, ο Δημήτριος Βασιλόπουλος (0:49:22,37), ο Χαράλαμπος Γιούλης (0:49:28,95) και ο Χαράλαμπος Ντούνος (0:52:17,50).

Να σημειωθεί ότι το «6ο Ζεύξη Run» είχε και κοινωνικό χαρακτήρα, καθώς ενισχύθηκε από τις συμμετοχές ο Σύλλογος Όραμα Ελπίδας και η Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, καθώς επίσης και τα Κοινωνικά Παντοπωλεία της Πάτρας.

Από τις παρουσίες και τις συμμετοχές ξεχώρισε αυτή του προέδρου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μαραθωνίων Δρόμων, Πάκο Μποράο και του προέδρου των Δημάρχων για την Ειρήνη και πρέσβη της Φλόγας του Μαραθωνίου Δρόμου, Σπύρου Ζαγάρη.

Το Δ.Σ. του Αθλητικού Ομίλου Φιλιατρών συγχαίρει τα ανωτέρω μέλη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου