1.4.19

Δυναμική παρουσία του Α.Ο. Φιλιατρών στον 5ο Μαραθώνιο Ολυμπίας

Ο Αθλητικός Όμιλος Φιλιατρών ήταν πιστός στο ραντεβού του 5ου Μαραθωνίου Ολυμπίας, την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019, λαμβάνοντας μέρος στον Μαραθώνιο και τον Ημιμαραθώνιο.

Όλοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, παρά την αρκετή ζέστη και τις δυσκολίες της διαδρομής, απολαμβάνοντας τον αγώνα και την συμμετοχή τους, με πρωταρχικό σκοπό να τερματίσουν δίπλα στο στάδιο της Αρχαίας Ολυμπίας, εκεί όπου γεννήθηκε το ολυμπιακό πνεύμα και το αθλητικό ιδεώδες.

Στα αξιοσημείωτα οι διακρίσεις του συλλόγου στον Μαραθώνιο, με την Ελένη Ψύρρου να ανεβαίνει στην 1η θέση του βάθρου στην ηλικιακή κατηγορία της και τον Δημήτριο Βασιλόπουλο να ανεβαίνει στην 2η θέση του βάθρου στην ηλικιακή κατηγορία του.

Στον Μαραθώνιο 42,2 χλμ (Αμαλιάδα - Αρχαία Ολυμπία), στον οποίον τερμάτισαν 141 δρομείς, ο Α.Ο. Φιλιατρών εκπροσωπήθηκε από τους εξής:


Στον Ημιμαραθώνιο 21,1 χλμ (Πύργος - Αρχαία Ολυμπία), στον οποίον τερμάτισαν 242 δρομείς, ο Α.Ο. Φιλιατρών εκπροσωπήθηκε από τους εξής:


Για τα αναλυτικά αποτελέσματα πατήστε εδώ!

Το Δ.Σ. του Α.Ο. Φιλιατρών συγχαίρει τα ανωτέρω μέλη του για την συμμετοχή και τον επιτυχή τερματισμό τους!

1 σχόλιο:

  1. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους! Νομίζω οτι ο ΑΟΦ και όλα τα παιδιά που στηρίζουν το σύλλογο και το δρομικό κίνημα είναι ότι καλύτερο συνέβη στα Φιλιατρά την τελευταία 10ετία! Συγχαρητήρια και συνεχίστε παιδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή