26.2.19

Πρόσκληση εθελοντών και όσων επιθυμούν να προβληθούν στη διοργάνωση "IRONMAN 70.3 Greece, Costa Navarino"


Στις 14 Απριλίου 2019 ο Δήμος μας και η Ελλάδα για πρώτη φορά θα φιλοξενήσουν τον διεθνούς φήμης και συμμετοχής αγώνα τριάθλου IRONMAN.
1,9 χλμ κολυμβητική διαδρομή, 90 χλμ ποδηλατική διαδρομή και 21 χλμ δρομική διαδρομή! 1500 αθλητές από 61 χώρες σε τρία συνεχόμενα αγωνίσματα, σε ένα μονοήμερο αγώνα  χωρίς να σταματά ο χρόνος! 

Μια υπερπροσπάθεια αυτών των τριαθλητών όπου θα δοκιμάσουν τα όρια της ανθρώπινης δύναμης, θα αγωνιστούν και θα θριαμβεύσουν στον τόπο μας.  

Μαζί με κάθε αθλητή θα ταξιδέψουν τουλάχιστον 2 με 3 συνοδοί. Προβλέπονται 4000 επισκέπτες, συμπεριλαμβανομένων δημοσιογράφων και θεατών που θα κατακλύσουν τον τόπο μας. Αμέτρητες φωτογραφίες και βίντεο, μέσα μαζικής ενημέρωσης και μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα ταξιδέψουν την Τριφυλία σε όλο τον κόσμο. 

Η επιτυχία του IRONMAN 70.3 Greece, Costa Navarino αλλά και η ταυτόχρονη προβολή του τόπου μας εξαρτάται σημαντικά από τους εθελοντές.  

Η διοργάνωση θα επαναληφθεί και τα 3 επόμενα χρόνια με περισσότερους αθλητές!

Ελάτε να τιμήσουμε το κορυφαίο αυτό αθλητικό γεγονός  και συγχρόνως την πατρίδα μας που γέννησε τον κλασσικό αθλητισμό. 

Ελάτε να στηρίξουμε όλοι μαζί την επιμονή και τη δύναμη αυτών των  αθλητών.

Ελάτε να συμμετάσχουμε στην προσπάθειά τους, ελάτε να γιορτάσουμε μαζί τους τη νίκη.

Ελάτε να προβάλουμε την Μεσσηνιακή φιλοξενία, ελάτε μαζί να αναδείξουμε την Τριφυλία. Ελάτε να ζήσετε μία μοναδική εμπειρία.


Link Εγγραφής Εθελοντών: 
https://vmodcui.active.com/respons…/eventGroups/1285802/jobs 

Facebook IRONMAN Volunteers Group: 
https://www.facebook.com/groups/773871016297366

Επίσημη σελίδα IRONMAN 70.3 Greece, Costa Navarino: 

Οι ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ & ΕΜΠΟΡΟΙ του Δήμου μας

  • Θα έχουν την ευκαιρία να προβληθούν, αν το επιθυμούν, προσφέροντας τοπικά προϊόντα με ετικέτα (κρασί, λάδι, μέλι κ.λπ.) σε συσκευασία μινιατούρας για το σακίδιο των αθλητών.

  • Επίσης στο πλαίσιο του αγώνα θα λειτουργήσει μία μοναδική αθλητική και εμπορική έκθεση, η EXPO IRONMAN 70.3 GREECE, Costa Navarino στην οποία οι 1500 αθλητές και περισσότεροι από  4000 επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν, να γνωρίσουν και να αγοράσουν τοπικά προϊόντα από τα περίπτερα που θα υπάρχουν στον εκθεσιακό χώρο.

  • Άλλες ευκαιρίες προβολής: τοποθέτηση προϊόντων στους σταθμούς τροφοδοσίας, στον τερματισμό, στα σακίδια των εθελοντών, καταχώρηση στο περιοδικό του αγώνα κ.α.

Περισσότερες πληροφορίες και έντυπα εγγραφής εθελοντών:
Στυλιανού Φωτεινή
Τηλ. επικοινωνίας 27613 60033 / 6942778793

Ο Δήμος Τριφυλίας στις 14 Απριλίου γιορτάζει! Συμμετέχει στο κορυφαίο αυτό αθλητικό γεγονός και θα είναι εκεί να σηκώσει την Ελληνική Σημαία ψηλά  μαζί με τους αθλητές.

Σχετικά με κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους δρόμους για την ημέρα του αγώνα θα βγει νέα ανακοίνωση. 

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ IRONMAN 70.3 Greece, Costa Navarino
ΕΥ ΖΗΝ Greece με τη στήριξη της Costa Navarino, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Τριφυλίας και του Δήμου Πύλου-Νέστορος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου