22.8.18

Filiatra Run με Ομάδα Κρουστών του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας!


To Filiatra Run συνεχίζει να επιφυλάσσει μεγάλες εκπλήξεις για τους δρομείς και τους επισκέπτες του και να δημιουργεί ένα περιβάλλον ιδανικό για όσους το έχουν ψηλά στις προτιμήσεις τους.

Στην διοργάνωση του 2018 θα συμμετέχει Ομάδα Κρουστών του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας!

Αποτελείται από πτυχιούχους, αλλά και μαθητές που φοιτούν στην ανωτέρα τάξη των κρουστών του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας. Έχουν συμμετάσχει σε αρκετές συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό (Ιταλία, Γερμανία, Ολλανδία) όχι μόνο με σύνολα κρουστών, αλλά και με ορχήστρες όπως:
Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, Bavarian Symphony Orchestra, Danubia Orchestra και βέβαια τη Μαθητική Συμφωνική Ορχήστρα του Ωδείου Καλαμάτας, τη Φιλαρμονική του Δήμου Καλαμάτας και σύνολα του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας.

Στην διοργάνωση "Filiatra Run 2018" που θα διεξαχθεί την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου, θα συμμετέχουν οι Κακοτυλημένου Ελένη, Μανωλακάκης Κωνσταντίνος, Κάστορας Ιάσονας, Πολυχρονόπουλος Γιώργος και Αλεξανδροπούλου Υπαπαντή.

Η συμμετοχή της ανωτέρω ομάδας είναι μία προσφορά της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Τριφυλίας και η οργανωτική επιτροπή της διοργάνωσης "Filiatra Run 2018" την ευχαριστεί θερμά γι’ αυτό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου