27.6.18

Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση & Εκλογές Αθλητικού Ομίλου Φιλιατρών


Καλούνται τα μέλη του Συλλόγου σε Γενική Συνέλευση την 01/07/2018 ημέρα Κυριακή και ώρα 19:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Φιλιατρών.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1. Λογοδοσία πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου.
2. Οικονομικός απολογισμός της προηγούμενης χρήσης
3. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής
4. Απαλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου
5. Εκλογή 3μελούς Εφορευτικής Επιτροπής
6. Εκλογές για ανάδειξη 7 τακτικών μελών για το Δ.Σ διετούς θητείας
7. Εκλογές για ανάδειξη 3 τακτικών μελών για την Εξελεγκτική Επιτροπή διετούς θητείας
8. Παν προταθησόμενον θέμα και συζήτηση με τους παρευρισκομένους

Υπενθυμίζεται ότι στη Γενική Συνέλευση μπορούν να λάβουν μέρος, μόνο τα μέλη και εφόσον είναι τακτοποιημένα οικονομικώς ή καταβάλλουν την υποχρέωσή τους μισή ώρα πριν την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης.

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 08/07/2018 (όπως είναι πιο πιθανό να γίνει) χωρίς άλλη πρόσκληση, την ίδια ώρα, στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.

Όσα μέλη επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα στις εκλογές, να την υποβάλλουν στο Δ.Σ. του Συλλόγου μέχρι την Πέμπτη 28/06/2018 (τηλ. επικοινωνίας: 6941496313, 6977459655). 

Απευθυνόμαστε σε όλα τα μέλη μας και ιδιαίτερα στους νέους που έχουν διάθεση για δουλειά να πλαισιώσουν το Δ.Σ., όχι μόνο με τη συμμετοχή στις δραστηριότητές μας, αλλά και με την υποβολή υποψηφιότητας στις αρχαιρεσίες. Επίσης καλούμε και άλλους να συμμετάσχουν και να εγγραφούν ως νέα μέλη. 

Με αθλητικούς χαιρετισμούς
το Δ.Σ. του Α.Ο.Φιλιατρών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου