4.4.18

Με τρεις αθλητές ο Α.Ο. Φιλιατρών στον 4ο Ημιμαραθώνιο Ολυμπίας

Εκατοντάδες δρομείς από την Ελλάδα και το εξωτερικό έζησαν το Σαββατοκύριακο 31 Μαρτίου – 1 Απριλίου 2018, μοναδικές στιγμές κατά τη διάρκεια του 4ου Μαραθώνιου Ολυμπίας, του μεγαλύτερου και μαζικότερου αθλητικού γεγονότος της Ηλείας. Στον τόπο που γεννήθηκε το Ολυμπιακό πνεύμα, μικροί και μεγάλοι δρομείς έζησαν τη χαρά της συμμετοχής, αλλά και τις προσωπικές τους στιγμές δόξας τερματίζοντας καταχειροκροτούμενοι δίπλα από το μοναδικό στάδιο της Αρχαίας Ολυμπίας, αλλά και στις πόλεις της Αμαλιάδας και του Πύργου που φιλοξένησαν κάποιους από τους αγώνες του προγράμματος.

Φέτος οι αγώνες του Μαραθώνιου και του Ημιμαραθώνιου είχαν ιδιαίτερη αξία, καθώς ο τερματισμός των δρομέων ήταν δίπλα ακριβώς στο Στάδιο της Αρχαίας Ολυμπίας. Σημαντικότερο ακόμα δε, είναι το γεγονός ότι όλες οι βραβεύσεις των νικητών έγιναν μέσα στο Αρχαίο Στάδιο.

Στον Ημιμαραθώνιο από τον Πύργο στην Αρχαία Ολυμπία σημειώθηκε για άλλη μία χρονιά μεγάλο ρεκόρ συμμετοχών. Αξιοσημείωτη παρουσία σε αυτόν τον αγώνα είχε και ο Αθλητικός Όμιλος Φιλιατρών με τρεις (3) αθλητές, οι οποίοι ξεπέρασαν κάθε προσδοκία και μάλιστα ο Νικόλαος Οικονομόπουλος ανέβηκε στο βάθρο της 2ης θέσης της ηλικιακής κατηγορίας του.

Ειδικότερα, οι συμμετέχοντες δρομείς του Φιλιατρινού συλλόγου και οι αντίστοιχες επιδόσεις τους ήταν οι εξής:

Ημιμαραθώνιος (21,1 χλμ):
Νικόλαος Οικονομόπουλος 01:39:00 (2ος στην ηλικιακή κατηγορία του)
Άγγελος Οικονομόπουλος 01:41:04 (4ος στην ηλικιακή κατηγορία του)
Ιωάννης Σάκκουλας 02:04:18 (πρώτη παρουσία σε Ημιμαραθώνιο) 

Για τα αναλυτικά αποτελέσματα πατήστε εδώ!  

Το Δ.Σ. του Αθλητικού Ομίλου Φιλιατρών συγχαίρει τους διοργανωτές και ιδιαίτερα τους αθλητές του για τη συμμετοχή και τον επιτυχή τερματισμό τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου