6.2.18

Δηλωθείτε με τον "Αθλητικό Όμιλο Φιλιατρών" στον Μαραθώνιο ή Ημιμαραθώνιο Ναυπλίου και κερδίστε έκπτωση στο κόστος συμμετοχής

Οι εγγραφές για τη διοργάνωση του Μαραθωνίου Ναυπλίου που θα γίνει στις 4 Μαρτίου 2018 έχουν ανοίξει και ο Αθλητικός Όμιλος Φιλιατρών σας δίνει τη δυνατότητα να εγγραφείτε ομαδικά κερδίζοντας άμεσα από την έκπτωση στο κόστος συμμετοχής.

Η διαδικασία είναι απλή και έχει ως εξής:
 
Μπαίνετε στην σελίδα της online εγγραφής:

Επιλέγετε τον αγώνα που θέλετε, π.χ. Μαραθώνιος ή Ημιμαραθώνιος.
Επιλέγετε είδος συμμετοχής "Ομαδική Συμμετοχή".
Επιλέγετε Ομάδα / Σύλλογο Δρομέων "Υπάρχουσα" και καταχωρείτε τον κωδικό "ll8god2g" (δεν χρειάζεται να καταχωρίσετε πουθενά ξανά το όνομα ομάδας).

Όταν θα καταχωρίσετε όλα τα προσωπικά σας στοιχεία και αποστείλετε την αίτηση, θα λάβετε ενημερωτικό σημείωμα στο οποίο θα αναφέρει ότι έχετε συμπεριληφθεί στην Ομάδα / Σύλλογο Δρομέων "Αθλητικός Όμιλος Φιλιατρών" και βέβαια θα έχετε το δικό σας μοναδικό Registration Code για την συμμετοχή σας στον αγώνα.

Σημειώνουμε πως για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας, θα πρέπει να καταβάλετε το αντίτιμο συμμετοχής στον τραπεζικό λογαριασμό της διοργάνωσης.

Τέλος, για όσους θέλουν να συνδυάσουν τουρισμό και αθλητισμό στην πιο όμορφη πόλη της Ελλάδας, μπορούν να αναζητήσουν προσφορές διαμονής στον ακόλουθο σύνδεσμο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου