21.9.21

Δωρεά Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή από τον Εμπορικό Σύλλογο Φιλιατρών στους Αθλητικούς Συλλόγους της πόλης

Ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών προχώρησε στη δωρεά Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή στο Δημοτικό Στάδιο Φιλιατρών δείχνοντας έμπρακτα την προτεραιότητά του στην Ασφάλεια και Υγεία όλων όσων αθλούνται στο στάδιο.

Η παράδοση έγινε το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021, το απόγευμα, από τον πρόεδρο του συλλόγου Παρασκευά Παπασταθόπουλο μαζί με μέλη του διοικητικού συμβουλίου, στον αντιδήμαρχο Νίκο Φρούσο, υπεύθυνο για θέματα αθλητισμού, και σε εκπροσώπους αθλητικών σωματείων της πόλης. 

Σε σχετική ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών σημειώνονται τα εξής:

Στο Δημοτικό Στάδιο Φιλιατρών καθημερινά γίνονται προπονήσεις σε ακαδημίες ποδοσφαίρου, στίβου, όπως και φιλικοί αγώνες, από τους αθλητικούς συλλόγους των Φιλιατρών (Εράνη, Νίκη Πλάτης, Α.Ο. Φιλιατρών), όπως και προσωπικές προπονήσεις από πολίτες της πόλης μας. Αυτό κάνει απαραίτητη την ύπαρξη ενός απινιδωτή στο χώρο αυτό.

Σκοπός του Εμπορικού Συλλόγου είναι η κάλυψη των αναγκών άμεσης αντιμετώπισης επειγόντων περιστατικών, που μπορούν να προκύψουν σε έναν τόσο σημαντικό χώρο άθλησης της πόλης μας, ειδικά μετά το τέλος των εργασιών που θα γίνουν στο προσεχές μέλλον με την κατασκευή ταρτάν και τον φωτισμό του σταδίου, έργα που θα βοηθήσουν να γίνει αθλητικός προορισμός η πόλη μας.

Ο αυτόματος φορητός απινιδωτής Philips HS1 είναι προγραμματισμένος και κατασκευασμένος ώστε να καθοδηγεί το χρήστη ακόμα και αν δεν έχει καμία γνώση πάνω σε πρώτες βοήθειες. Η καθοδήγηση γίνεται βήμα βήμα με οδηγίες στα Ελληνικά.

Το επόμενο διάστημα θα γίνει και επίσημα εκπαίδευση για τη χρήση του απινιδωτή από το εκπαιδευτικό τμήμα του ΕΚΑΒ σε όλους τους φορείς – συλλόγους που χρησιμοποιούν το Δημοτικό Στάδιο.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών πάντα στήριζε και θα συνεχίσει να στηρίζει έμπρακτα τον αθλητισμό στην πόλη μας.”

1 σχόλιο:

 1. Ψάχνετε για μια αυθεντική εμπειρία;
  Milos Fishing Trip σας προσφέρει διαφορετικές επιλογές και τύπους εκδρομών, όπου μπορείτε να απολαύσετε ψάρεμα και κολύμπι σε διάσημες τοποθεσίες που είναι προσβάσιμες μόνο δια θαλάσσης.
  Milos Fishing Trip

  Περάστε μια μέρα ψαρεύοντας και κολυμπώντας με φίλους ή με την οικογένεια. Ανακαλύψτε τους κρυμμένους θησαυρούς της Μήλου.
  Επισκεφθείτε μαγικές παραλίες με καταγάλανα νερά
  Ψάρεμα & Μπάνιο

  Μπάνιο στο Κλέφτικο. Σύμπλεγμα από εντυπωσιακούς ηφαιστειογενείς γκριζόλευκους βράχους, δημιούργημα του χρόνου, του αέρα και της θάλασσας, μέσα στα γαλαζοπράσινα νερά, έχει γίνει το σήμα κατατεθέν της Μήλου και ένα από τα πιο φωτογραφημένα μέρη της Ελλάδας.
  Μπάνιο στο Κλέφτικο

  Οι παραλίες της Μήλου είναι μοναδικές! Εάν οι ηφαιστειακές γεωλογικές μορφές της Μήλου παρουσιάζουν ενδιαφέρον, τότε η ποικιλία και τα χρώματα σε κάθε παραλία εντυπωσιάζουν: μπορεί να είναι άσπρη ή μαύρη, με άμμο, μικρές πέτρες, βότσαλα ή κοχύλια. Τα νερά είναι πεντακάθαρα και το χρώμα τους μπορεί να είναι σμαραγδί, πράσινο, ανοιχτό μπλε ή βαθύ μπλε.
  Φωτογραφίες

  Απολαύστε ψάρεμα και μπάνιο σε καταπληκτικά μέρη, κρυμμένες παραλίες και μαγικά νερά.
  κρυμμένες παραλίες

  ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 12 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΣΚΑΦΟΣ ! Πάμε για ψάρεμα !
  Επικοινωνία – Πληροφορίες

  ΑπάντησηΔιαγραφή