15.1.19

"Παρών" ο Α.Ο. Φιλιατρών στον 6ο Ημιμαραθώνιο Ευρώτα


Κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες, αλλά και με την παρουσία εκατοντάδων αθλητών απ' όλη την Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε ο 6ος Ημιμαραθώνιος Ευρώτα την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019 στο Περιστέρι του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας.

Μαζί με τον κύριο αγώνα των 21 χιλιομέτρων πραγματοποιήθηκαν και οι παράλληλοι αγώνες 10 και 5 χιλιομέτρων και ο αγώνας ενός χιλιομέτρου για παιδιά. 

Οι δρομείς του κύριου αγώνα (Ημιμαραθώνιος 21 χλμ) διέσχισαν μια όμορφη κυκλική διαδρομή στην πεδιάδα του Ευρώτα, έχοντας ως φόντο τα αγέρωχα βουνά του Ταϋγέτου και του Πάρνωνα, και πέρασαν από οχτώ συνολικά χωριά που ήταν κατά σειρά το Περιστέρι (εκκίνηση), Φιλίσι, Άγιος Γεώργιος, Σκάλα, Λεήμονας, Έλος, Βλαχιώτης, Άγιος Γεώργιος και τερματισμός και πάλι στο Περιστέρι. 

Ο Αθλητικός Όμιλος Φιλιατρών δεν θα μπορούσε να λείψει από αυτή τη διοργάνωση και έδωσε το «παρών» με τους παρακάτω πέντε (5) αθλητές του και με τη Βασιλική Αλεξανδροπούλου να καταλαμβάνει τη 2η θέση του βάθρου στην ηλικιακή κατηγορία της:

Ημιμαραθώνιος (21 χλμ)

1. Δημήτριος Βασιλόπουλος  1:44:16 (5η θέση ηλικιακής κατηγορίας - ατομικό ρεκόρ)
2. Πέτρος Νικολόπουλος  1:45:08 (4η θέση ηλικιακής κατηγορίας - ατομικό ρεκόρ)
3. Χρήστος Μπαρκάς  1:50:57
4. Χρήστος Μητράκος  1:59:58 (ατομικό ρεκόρ)
5. Βασιλική Αλεξανδροπούλου  1:59:59 (2η θέση ηλικιακής κατηγορίας)

Για τα αναλυτικά αποτελέσματα πατήστε εδώ! 

Το Δ.Σ. του Αθλητικού Ομίλου Φιλιατρών συγχαίρει τους συντελεστές της εξαιρετικής διοργάνωσης του 6ου Ημιμαραθωνίου Ευρώτα και των παράλληλων αγώνων του, και ιδιαίτερα την ψυχή του "Α.Π.Σ. Καλλισθένης" τη Δώρα Φιφλή, και τους ευχαριστεί για την ζεστή και άψογη φιλοξενία τους! Επίσης συγχαίρει τους δρομείς του για τον επιτυχή τερματισμό τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου